top of page

Kako se riješiti viška na trbuhu

Iako mnoge žene žele znati kako se riješiti viška oko struka, odgovor nije uvijek jednostavan... U stvari, ako pokušavaš shvatiti kako se riješiti svog viška, prva stvar koju moraš napraviti je shvatiti odakle dolazi.


Možda ćeš naći puno dobrih savjeta kako se riješiti viška, ali istina je, ako se stvarno želiš riješiti trbuha, moraš saznati što uzrokuje tvoj višak. Uzroci za povećanje masti oko bedra i struka nisu uvijek nedostatak vježbe i aktivnosti. Također može doći zbog stresa i određene loše prehrane.


Kada saznaš je li to stres, prehrana ili vježba, bolje ćeš shvatiti kako ga se riješiti.


Koliko vremena treba da se riješiš viška na trbuhu? Odgovor ovisi o načinu kako ćeš ga gubiti. Ako nisi sigurna u uzrok tvog viška na trbuhu, razmisli o ova tri područja: Najbolja prehrana, najbolje aktivnosti za smanjenja stresa i najbolje vježbe za rješavanje viška sa trbuha.


Ako stvarno želiš znati kako se riješiti trbuha, pogledaj tri savjeta u nastavku ispod.



RIJEŠI KVIZ: KRITIČNA TOČKA



Riješi se svog viška na trbuhu - pravom prehranom


Višak na bokovima i trbuhu može biti jedna od najtežih masnoća za riješi. Razlog tome je što nije uvijek uzrokovana lošom prehranom.


Međutim, tvoja prehrana može promijeniti kemijski sastav tijela, uključujući proizvodnju hormona. Razmisli o tome što ti u tvojoj prehrani izazovima kakav osjećaj u tijelu i pokušaj otkriti kako koja hrana utječe na tvoje tijelo i tvoje hormone.


Ako je to previše teško za tebe, možeš se usredotočiti na hranu koja je prirodni sagorijevač masnoća.


Hrana koja će ti pomoći da izgubiš višak: Jaja, magnezij, riba, bjelančevine


Hrana koju bi trebala izbjegavati ako želiš se riješiti viška: Rafinirani šećeri, previsoki unos ugljikohidrati, previše glutena.


Ako tražiš praktičan i izvrstan izvor proteina, razmisli o dodatku prehrani koji je i uključen u naš Fit Queen plan prehrane. Sadrži esencijalne hranjive tvari, kao i potrebne proteine. Možeš saznati više OVDJE.



Riješi se svog viška na trbuhu - smanjivanjem stresa


Još jedan uobičajeni uzrok viška na trbuhu je stres. To također ide uz kemijsku konfiguraciju tijela, uključujući hormone.


Vježbanje prirodno olakšava od stresa. Uz to, dovoljan san i odmor (koliko god zvuči čudno) je odličan način za smanjenje stresa i rješavanja trbuha.


Ako imaš problema sa spavanjem, razgovaraj sa svojim liječnikom. Ali već promjene u prehrani i malim dnevnim navikama utječu na smanjenje povremenih simptoma stresa, kao i da imaš dublji i mirniji san.



Riješi se svog viška na trbuhu - vježbanjem


Ako kontrola stresa i promjena prehrane nije dovoljna, postoje odlični treninzi da se riješiš viška trbuha.


Iako možda misliš da su zapravo vježbe te koje su najbolje za rješavanje trbuha, te česta zabluda da treba raditi vježbe usmjerene na trbuh, no to nije nužno istina. Zapravo, neke od najboljih vježbi da se otarasiš viška trbuha su od kolača su vježbe za cijelo tijelo.


Osim toga, ne bi se trebala usmjeriti samo na kardio. Uključivanje treninga snage u vježbe može ti pomoći izgraditi vitke mišiće, koji prže masnoće bye bye. I dobra stvar je, da ne tope samo mast tamo gdje vježbaš. Tope mast po cijelom tijelu.


Ako se pokušavaš riješiti viška masnoće sa trbuha, razmisli odakle je došla. Da li se dobro hraniš? Ima li puno stresa u tvom životu? Vježbaš li barem tri puta tjedno?


Da zaključim, to je to. Ovo su tri stvari koje možeš primijeniti odmah da bi se riješila viška sa trbuha brže nego što misliš. Ako primijeniš ova tri savjeta, riješit ćeš se viška. Tvoj višak sa trbuha nestati će zauvijek.


P.S. Pripremila sam za tebe ispod nekoliko ekstra blog postova i nekoliko korisnih linkova.






Recent Posts

See All
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page