top of page

O MENI OD A DO Ž

MARINA LUKEŽ
- Be the Best Version of YOU -

Fitness trenerica, savjetnica za prehranu, poslovna mentorica, poduzetnica i vječita optimistica.

Moja najveća strast je pomagati ženama da promjene svoj život, da budu snažnije, ljepše i bolje izvana i iznutra.

Ono što radim je vrlo jednostavno - učim ljude kako da uvedu navike koje mijenjaju život. Moj cilj je dati svima priliku, alat, samopouzdanje i vjeru u sebe.

Kroz djetinjstvo bavila sam se aktivnostima, sa 6 godina to je bio balet, kasnije ples... sve do srednje škole kad je sve krenulo nizbrdo. Fitness je u moj život došao tokom studiranja, prvenstveno iz razloga što sam u to vrijeme zapala u kolotečinu bez kretanja i aktivnosti, jako se loše se hranila i posljedično osjećala se loše, bez energije i volje za životom, loše probave i kojim kilogramom viška,

Zdrav i aktivan način života je postao moja strast, krenula radi sebe i zdravlja, zavoljela način života, odlučila se educirati i iskoristiti svoje znanje da pomognem i drugima.​​

MOJA PRIČA

Prva slika - jela sam pekaru, pizzu, čips, grickalice, kave... Nisam se osjećala dobro, bila bez energije, motivacije, volje i entuzijazma, nisam voljela sebe ni svoje tijelo...

Druga slika samo godinu dana kasnije prehrana, trening, volja i želja za promjenom, da živim zdravije i zavolim sebe. Sve se može kad se dovoljno jako želi ova slika je sa nacionalnog natjecanja 3. mjesto u bikini fitnessu. Super iskustvo, iza rezultata stoji jako puno truda i odricanja.

Danas živim i radim koncept 80/20. 80 posto zdrava prehrana  20 posto gušti i uživancija.
Treća slika ja sada, ravnoteža u svemu, a najvažnije volim samu sebe.

KAKO SAM KRENULA?

Prije nekoliko godina se ništa nisam usudila...
Nisam voljela sebe, nisam voljela svoje noge jer su predebele, svoj struk jer nije uzak, svoj nos jer je prevelik, svoju kožu jer je puna prištića, svoju stražnjicu jer je premala, svoju kosu jer je prerijetka, svoje usne jer su premale, svoje zube jer nisu pravilni... I tako u nedogled.

Sada smatram da je apsolutno nebitno što je preveliko, preširoko, premalo, nepravilno, nesavršeno... Jer upravo nesavršenost nas čine drugačijima, posebnima 🌟

Jedino važno je voljeti sebe dovoljno da se pokrenemo i napravimo nešto za sebe, taj PRVI KORAK, jer moguće je... Moguće je za svaku od nas!!

 

Ako sam mogla ja - može svatko!

Ja koja nisam išla na plažu i nosila cijelo ljeto duge hlače, jer nisam voljela svoj odraz u ogledalu. Ja koja nisam voljela zdravu hranu ni fitness (čak sam u srednjoj školi markirala tjelesni). Ja koja sam bila najsramežljivija osoba na svijetu, koja se bojala vlastite sjene. Ja koja sam morala piti alkohol da bi se opustila u društvu. Ja koja nisam vjerovala u ništa, najmanje u sebe. Ja koja sam odustala svaki puta kad bi nešto počela!

Bez obzira, sve sam promjenila.

Kako?

 

Odlučila sam!

Odlučila sam da ne želim da me više išta spriječava da živim život najbolje što mogu.

Odlučila sam da me strah i nevjera u sebe više neće spriječavati u tome da idem na plažu, da nosim kratke hlače, da pričam s ljudima i pred ljudima, da izlazim iz stana, da mjenjam sebe na bolje!

Za sve je samo trebala odluka. Odluka za prvi korak. Sada samo mogu reći USPJELA SAM, uspjela sam krenuti.

Nema granice što možemo biti i postati!

Razumijem te ako tek krećeš, ali vjeruj mi na riječ TI TO MOŽEŠ!

❤️ Samo KRENI ❤️

Marina Lukez.jpg

Smatram da svaka od nas treba zavoljeti svoje tijelo i napraviti da se osjećamo u svojoj koži najbolje moguće.

Kad volimo sebe i prihvatimo se  - nemamo izbora nego da radimo sve moguće stvari da poboljšamo svoje zdravlje, reguliramo težinu, zategnemo tijelo..., usvojimo nova znanja, vještine i napravimo stvari za koje smo mislile da ni u ludilu nikad nećemo moći.

Zato živi značajan život bogat ljubavlju, zadovoljstvom, blagostanjem, pozitivom, srećom i zdravljem.

Ovdje sam da pomažem ljudima i moj biznis je sagrađen na temeljima ljubavi i strasti prema svemu što je moguće za svaku od nas.

Kad odlučiš raditi na sebi ili napraviti veliku promjenu u životu, tu sam za tebe da te inspiriram, dam ti alate i platformu.

Da, ovo je posao. Da, nudim proizvode i usluge. I da, ponosna sam što zarađujem za život na način da pomažem ljudima. 
Ali želim da svi budu svjesni da je jako puno mog sadržaja, savjeta, materijala na ovoj stranici, Facebooku, Instagramu 100% besplatno.

changle life.jpg

RADIMO ZAJEDNO

Završila sam Fitness učilište za Instruktora fitnessa u teretani.

 

Studirala sam ekonomiju i diplomirala Gospodarstvo Europske unije na fakultetu u Rijeci.

Nakon studiranja radila sam kao fitness trener, kao komercijalist u području dodataka prehrani, kao voditelj poslovnice i supervizor... Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja u klasičnim poslovima i traženja samo jedne stvari koju bi radila u životu, shvatila sam da je moja neobična kombinacija interesa i vještina moja najveća prednost. ​

Odustala sam od poslova "8 do 16" i odlučila graditi svoj vlastiti posao. Jer jedino sam tu vidjela priliku da ostvarim svoje ambicije, ciljeve i da zaradim koliko vrijedim.

 

Snovi postaju stvarnost - sada radim od kuda poželim, kad poželim i s kim poželim, najvažnije sa mojim velikom ljubavi.

Work together - Work from home .jpg

NAŠ TIM

Više od prijateljstva

Kroz vlastito iskustvo i mnogo učenja, sagradila sam svoju priču i svoj online posao sa pasivnim prihodom. Kako bi ti postigla isto - tu sam za tebe da skratim put i pomognem bez obzira na razinu znanja koju trenutno imaš. Bez straha - na pravom si mjestu.


BENEFITI ONLINE POSLA I PASIVNOG PRIHODA:

  • Fleksibilno radno vrijeme i mjesto

  • Više slobodnog vremena za obitelj, prijatelje i hobije

  • Financijska sigurnost kroz aktivni i pasivni prihod

  • Osigurana mirovina kroz Royalty

  • Posao bez šefa i autoriteta

  • Osobni rast i razvoj

 

PRETVORI SVOJ HOBI U POSAO

Always have fun 💃🔥❤️.jpg
Boss Ladies & King ❤️👑 Be Fit Team 💕.j
Optimism is the faith that leads to achi
Treba znati uživati 💕.jpg
Be a boss, date a boss, build an empire
#focused & #fabulous 🔥❤️👑.jpg
Day 2 ❤️ good things come to those who h
I got IT from my mama ❤️🎀.jpg
bottom of page