top of page

PRAVILA PRIVATNOSTI

(Ažurirano: 24.05.2019.)

Ovu web stranicu, Befitbymarina.com, uređuju članovi Be Fit Teama.

Ova Pravila privatnosti daju informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka. Objašnjavaju kako se štite informacije o posjetiteljima ove web stranice.


KONTAKT


Ako imate bilo kakvih pitanja o Pravilima privatnosti možete nas kontaktirati na info@befitonline.shop


PRIKUPLJANJE I OBRADA PODATAKA


Kao posjetitelj ove stranice nemate obvezu unijeti vaše osobne podatke za korištenje web stranice. Bez obzira na navedeno, ova web stranica može prikupljati osobne podatke koje posjetitelji dobrovoljno podnose. Ako je to slučaj suglasnost s obradom vaših osobnih podataka prikupit će se odgovarajući osobni podaci sukladno važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Osobito osjetljivi osobni podaci ne prikupljaju se i ne obrađuju putem ove web stranice.


PODACI ZA PRIJAVU


Web stranica prikuplja standardne podatke - vašu IP adresu, vrstu preglednika koji koristite, jezik i vrijeme pristupanja. Kako bi se osiguralo što bolje funkcioniranje stranice i omoguća bolju navigaciju, koriste se kolačiće za prikupljanje ukupnih podataka. Ne prikupljamo niti pohranjujemo pojedinačne kolačiće.

Pristup samo ukupnim podacima o kolačićima koji se upotrebljavaju u funkcionalne svrhe.


DRUŠTVENE MREŽE


Ova web stranica koristiti aplikacije i društvene mreža koje imaju mogućnost dijeljenja određenog sadržaja s ostalim korisnicima. Svi osobni podatci ili druge informacije koju bi podijelili putem aplikacija društvenih mreža mogu biti pročitani, prikupljeni ili korišteni od strane ostalih korisnika društvenih mreža nad kojima nemamo kontrolu. Stoga nismo odgovorni za upotrebu ili zlouporabu bilo kakvih osobnih podataka ili ostalih informacija koje dijelite putem društvenih mreža.


SIGURNOST INFORMACIJA


Koriste se komercijalne standarde tehnologije i operativna sigurnosti za zaštitu svih informacija posjetitelji web-stranice od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja.


PROMJENE INFORMACIJA O OSOBNIM PODACIMA


Povremeno se ažuriraju ova Pravila privatnosti, za svaku izmjenu navodi se datum izmjene na vrhu ove stranice, koja je valjana od navedenog datuma.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI DJECE


Poštujmo zaštitu privatnosti djece u suvremenom svijetu. Web stranica nije namijenjena mlađima od 12 godina. Pravila privatnosti zabranjuju prikupljanje i zadržavanje podataka o svima mlađima od 12 godina.

bottom of page