Zablistaj u najboljem izdanju ovih Božićnih blagdana i osvoji 500 kuna

Došla si do platoa u mršavljenju ili se boriš s glavoboljama, ovisnosti o šećeru, nedostatkom energije ili nedostatkom koncetracije? Rješenje može biti jednostavno kao što je ovaj 3-dnevni Shine Bright Like a Diamond blagdanski izazov! 💎✨

Ako si nervozna zbog pokušaja detoxa, ili ako si pokušala prije i nije išlo, ne brini se 3-dnevni Shine Bright Like a Diamond omogućuje ti da iskoristiš prirodne prednosti nekih od tvojih omiljenih namirnica kako bi eliminirala višak nečistoća i toksina i zamijenila ih zdravim hranjivim namirnicama. Ovaj detox pomoći će ti da resetiraš gubitak kilograma, smanjiš nadutost i višak vode u tijelu i pomoći ti da mirnije spavaš.


Najbolje od svega sve je jednostavno - i fino! Ako se pitaš kako napraviti detox svoga tijela, samo jedan obrok dnevno zamijeniš šarenim smoothijem koji se lako priprema.


🚶‍♀️ Malim koracima do uspjeha

  1. Očisti hladnjak i ostavu. Ovo je sjajno vrijeme da baciš namirnice kojima je istekao rok trajanja i napraviš prostora za zdravije alternative. Hranu bez koje tvoja obitelj ne može živjeti spremi na mjesto koje ti je daleko od pogleda.

  2. Planiraj unaprijed. Pogledaj svoj kalendar i označi koje ćeš obroke zamijeniti zdravim smoothijem, tako da odgovara tvojem tempu i načinu života. Obavi kupovinu namirnica, a kad se vratiš kući, odmah operi voće i povrće prije nego što ga spremiš. Želiš si dodatno olakšati? Samo naprijed i rasporedi u vrećice sastojke za svaki smoothie, tako da je sve spremno kad ti zatreba.

  3. Makni se od hrane. Izađi iz kuhinje i provedi više vremena baveći se drugim aktivnostima u kojima uživaš, poput šetnje ili čitanja. Ili pokušaj neki novi hobi.

  4. Pij puno vode. Pokušaj piti barem 2 litre vode dnevno. Ne samo da će ti tekućina pomoći u čišćenju tijela od toksina, već će održavati tvoje tijelo hidratiziranim tako da funkcionira puni pogon. Voda također pomaže eliminirati želju za sokovima i šećerima.

  5. Pij zeleni čaj. Šalica zelenog čaja, ujutro ili navečer, pomaže stabilizirati razinu glukoze.

  6. Ubaci u svoju prehranu shake ili visokokvalitetne bjelančevine (najmanje 15 g proteina i najmanje 5 g vlakana), osobno preporučam Formula 1 shake. Ako jedeš visokokvalitetne proteine, osjećati ćeš se sito. A probavni enzimi pomažu u regulaciji hormona, povećavaju apsorpciju hranjivih sastojaka i potpomažu probavni sustav.