top of page

Zablistaj u najboljem izdanju ovih Božićnih blagdana i osvoji 500 kuna

Došla si do platoa u mršavljenju ili se boriš s glavoboljama, ovisnosti o šećeru, nedostatkom energije ili nedostatkom koncetracije? Rješenje može biti jednostavno kao što je ovaj 3-dnevni Shine Bright Like a Diamond blagdanski izazov! 💎✨

Ako si nervozna zbog pokušaja detoxa, ili ako si pokušala prije i nije išlo, ne brini se 3-dnevni Shine Bright Like a Diamond omogućuje ti da iskoristiš prirodne prednosti nekih od tvojih omiljenih namirnica kako bi eliminirala višak nečistoća i toksina i zamijenila ih zdravim hranjivim namirnicama. Ovaj detox pomoći će ti da resetiraš gubitak kilograma, smanjiš nadutost i višak vode u tijelu i pomoći ti da mirnije spavaš.


Najbolje od svega sve je jednostavno - i fino! Ako se pitaš kako napraviti detox svoga tijela, samo jedan obrok dnevno zamijeniš šarenim smoothijem koji se lako priprema.


🚶‍♀️ Malim koracima do uspjeha

  1. Očisti hladnjak i ostavu. Ovo je sjajno vrijeme da baciš namirnice kojima je istekao rok trajanja i napraviš prostora za zdravije alternative. Hranu bez koje tvoja obitelj ne može živjeti spremi na mjesto koje ti je daleko od pogleda.

  2. Planiraj unaprijed. Pogledaj svoj kalendar i označi koje ćeš obroke zamijeniti zdravim smoothijem, tako da odgovara tvojem tempu i načinu života. Obavi kupovinu namirnica, a kad se vratiš kući, odmah operi voće i povrće prije nego što ga spremiš. Želiš si dodatno olakšati? Samo naprijed i rasporedi u vrećice sastojke za svaki smoothie, tako da je sve spremno kad ti zatreba.

  3. Makni se od hrane. Izađi iz kuhinje i provedi više vremena baveći se drugim aktivnostima u kojima uživaš, poput šetnje ili čitanja. Ili pokušaj neki novi hobi.

  4. Pij puno vode. Pokušaj piti barem 2 litre vode dnevno. Ne samo da će ti tekućina pomoći u čišćenju tijela od toksina, već će održavati tvoje tijelo hidratiziranim tako da funkcionira puni pogon. Voda također pomaže eliminirati želju za sokovima i šećerima.

  5. Pij zeleni čaj. Šalica zelenog čaja, ujutro ili navečer, pomaže stabilizirati razinu glukoze.

  6. Ubaci u svoju prehranu shake ili visokokvalitetne bjelančevine (najmanje 15 g proteina i najmanje 5 g vlakana), osobno preporučam Formula 1 shake. Ako jedeš visokokvalitetne proteine, osjećati ćeš se sito. A probavni enzimi pomažu u regulaciji hormona, povećavaju apsorpciju hranjivih sastojaka i potpomažu probavni sustav.

🌈 Jedi šareno


Ovo je savršena prilika da proširiš svoje nepce i isprobaš neke nove okuse koji pomažu kod detoxa. Hrana duginih boja daje pregršt zdravstvenih dobrobiti. Osim toga, hrana kao što je sirovo voće i povrće stvara prirodni detoks kroz vlakna koja će ti pomoći očistiti probavni sustav.


Crvena: Maline i jagode sadrže puno vitamina C, folata, flavonoida i likopena. Također, imaju antioksidativna svojstva i smanjuju upale.


Narančasta: Naranče pružaju imunološku potporu i sadrže puno vitamina C i beta-karotena.


Žuta: Ananas, banane i đumbir potiču ponovni rast stanica i zdravlje očiju.


Zeleno: Lisnato povrće poput kelja, špinata, korijandera, zelene salate, plus avokado, krastavac i sjemenke konoplje pomažu u detoksikaciji tijela te povećavaju energiju i vitalnost. Isto tako, izvrsni su izvori vitamina K, folne kiseline i kalija.


Plava: borovnice pomažu smanjiti rizik od srčanih bolesti i karcinoma, a istovremeno podržavaju zdrav krvni tlak. Plus bogati su antioksidantima.


Ljubičasta: Cikla, kupina i chia sjemenke pomažu smanjiti rizik od nastanka krvnih ugrušaka, a istovremeno podržavaju zdrav krvni tlak i poboljšavaju zdravlje srca.


Bijela: Cimet, sjemenke lana, kokos i sirovi kakao pomažu u borbi protiv upala i reguliraju šećer u krvi. Također, sadrže puno beta-karotena i omege 3.

🍭 Sasjeci šećer


Previše šećera nije dobro za nas. Osim što pridonosi debljanju, može uzrokovati i skokove razine glukoze u krvi koji utječu na tvoju razinu energije i raspoloženje.


Tijekom 3-dnevnog Shine Bright Like a Diamond Detoxa, uz smoothie ograniči dnevni unos šećera na 25 g (ili 6 žličica).


Smanjiti šećer lakše je nego što misliš.


Isprobaj ove strategije:

  • Prepolovi količinu šećera koju stavljaš u kavu ili čaj ili posipaš žitarice ili zobene pahuljice. Umjesto šećera za zaslađivanje žitarica ili zobenih pahuljica koristite svježe voće.

  • Zamijeni sokove i slatka pića sa vodom. Zamjeni gazirane sokove sa gaziranom vodom, mineralnom. Ili dodaj kriške svježeg voća u vodu za finiji okus.

  • Pročitaj nutritivne tablice na hrani kako bi uočila dodane šećere.

  • Dodaj Formulu 1 kao zamjenu za šećer. Možeš koristiti za pečenje ili zaslađivanje zobene kaše, žitarica, običnog jogurta ili kave.

  • Zamijeni šećere u receptima sa ekstraktom vanilije, badema ili naranče. Ili isto tako šećer može zamijeniti jednakom količinom nezaslađenog pirea od jabuka.

💎 Što očekivati


Tijekom detoxa, sasvim je normalno doživjeti neke nelagode kada mjenjamo način prehrane. Prvih par dana možda ćeš se osjećati kao da si malo usporena ili da si umorna. To jednostavno tijelo izbacuje toksine i nečistoće iz tijela.


Tijekom prehrambenog čišćenja tijelo izbacuje teške metale, onečišćenja i alergene kroz kožu, debelo crijevo, jetru, bubrege i druge organe koji imaju funkciju eliminiranja.

🎄 Uživaj u blagdanima bez nadutosti i s hrpom energije


Iako nuspojave mogu uzrokovati privremenu nelagodu, usredotoči se na nagradu na kraju detoxa.


Osim što započinješ s mršavljenjem ili se samo vraćaš na pravi put, detox ti daje:

  • Nalet energije.

  • Povećanje usredotočenost i koncentracije.

  • Bolji san.

  • Čišći probavni sustav.

  • Manje nadutosti, smanjenje nakupljanja vode i natečenosti.


Zašto čekaš? 👉 Prijavi se u 3-dnevni Shine Bright Like a Damond Detox već danas



Recent Posts

See All
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page