top of page

Kako je Sanja izgubila 25 kilograma?

Sigurno si stotinu puta čula da je doručak najvažniji obrok u danu. Ali nikad ti nitko nije rekao što bi to točno trebala jesti da bi se osjećala dobro, poboljšala izgled kože, kose i ubrzala metabolizam i još po mogućnosti da je brzo i ukusno?


Što jesti ujutro i da pomaže u izbacivanju toksina i nečistoća iz organizma?

Zamisli da pomaže I kod sagorijevanja viška masti i reguliranju težine.

S idealnim doručkom vrlo lako možeš izgubiti 4 kilograma u mjesec dana (prosjek).

Da bi bolje razumjela kako program idealnog doručka funkcionira donosim ti Sanjinu priču.


Sanja mi se javila prije godinu dana na Facebooku - bilo joj je dosta velikog viška kilograma. Nije se osjećala dobro sama sa sobom, kao majka dvoje male djece sebe je uvijek stavljala na zadnje mjesto.


Draga moja Sanja, ispričaj nam svoju priču i što te potaklo na promjenu?


Sanja: "Pozdrav svima. Ja sam Sanja, imam 28 godina i majka sam dvoje djece. Na promjenu me najviše potaklo što sam shvatila da me moja djeca trebaju zdravu i sretnu. Da ja moram biti zadovoljna majka kako bi moja djeca bila zadovoljna i da im budem uzor u životu. Kada sam to shvatila krenula sam sa promjenom prehrane i zdravijim načinom života. Dugi niz godina borila sam se sa kilogramima, ali znala sam da se nisu stvorili preko noći i bila sam spremna na sve. Od prvog razreda osnovne škole spadala sam u pretilu skupinu. Ovaj koncept zdravog doručka i da me netko vodi i podržava iz dana u dan - oduševio me. Uz potporu prema cilju koji želim ostvariti, individualni pristup i savjete, jednostavni plan prehrane i naravno kako pravilno jesti proizvode. A u grupama za podršku i motivaciju uvijek sam mogla naći primjere obroka ili pitati za savjet. Moja zvijezda vodilja je uvijek bila da budem primjer svojoj djeci. Oni su moj razlog zašto sam promijenila svoje prehrambene navike i način života."

"Moja okolina je reagirala pozitivno što se tiče promjene da smršavim, ali nisi mi znali ni mogli biti potpora. Nitko od njih nije bio u mojoj koži, nitko nije znao kako je isprobati sve moguće dijete, a da nijedna ne funkcionira, izgubila bi nešto kilograma i duplo vratila. Osjećala sam se kao u začaranom krugu. Od nekih sam čak i slušala "savjete" da šta će mi to, da zašto bi mršavila, da sam lijepa, da imam sve u životu, da kao majka dvoje djece ne mogu izgledati kao manekenka. Ako si ikad odlučila smršaviti - sigurno si neke od ovih rečenica čula i ti.


Ali kako me inače u životu nikad nisu zanimala tuđa mišljenja, pa tako ni u ovom slučaju. Jer ja sam donijela svoj cilj i odluku."

"Ponosna sam i zato da se pohvalim svojim rezultatom i postignućem. Smršavila sam 25 kilograma u prvih 9 mjeseci, preko 100 cm u obujmu cijelog tijela. Regulirala sam probavu, prije sam išla na toalet jedva jedanput dnevno i to "ako" bi mi se posrećilo.


Sada se osjećam odlično, u 28 godina svoga života nikad bolje. Samopouzdanje vrišti iz mene! Nasmijana sam, pozitivna i samopouzdana.


Znaš li koji je osjećaj da JA mogu sjest u ljuljačku, ljuljati se sa svojim djetetom u naručju, trčati za njima, igrat se. Prije je za mene to bilo neizvedivo. Ovaj osjećaj je nezamjenjiv!


Smatrala sam da brinut o sebi znači brinuti o izgledu na površini. Vjerujem da puno ljudi tako razmišlja, ali zapravo brinuti o sebi zapravo zapravo znači najmanje brinuti o izgledu. Važno je biti zdrava i dobro se osjećati iznutra, fenomenalno u svojoj koži.

Zato je moj savjet da prvo zavoliš sebe kakva jesi, a onda ćeš se početi i drugačije ponašati prema svome tijelu. Ljubav za sebe nije sebična, raste i onda možemo voljeti ljude oko sebe još i više."


"Prema programu idealnog doručka - jedem 5 puta u danu, za doručak i večeru jedem shake Formula 1, imam zdravi ručak i 2 međuobroka. Pijem minimum 3 litre vode na dan i trudim se ubaciti što više kretanja i aktivnosti u svoj dan.


Mogla sam ja - MOŽEŠ I TI!"


Prati Sanjino putovanje:


Ako te moja priča nadahnula da se pokreneš, nemoj čekati ponedjeljak, novi mjesec, kraj ljeta, novu godinu... Kreni sada! Jer sada je najbolje vrijeme.


Želiš da i tvoja priča bude nekome inspiracija? Postani dio Be Fit ekipe i ostvari svoje ciljeve.




Be Fit Savjetnica & Fitness Trenerica

123 views
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page