top of page

Kako napraviti detox X10

Želiš li znati koja je prepreka #1 koja ljude sprječava u postizanju njihovih ciljeva?


To se temelji na našem dugogodišnjem iskustvu, ali i znanosti da to potkrijepi.

Stvar broj 1 – koja nije povezana s načinom razmišljanja – koja sprječava ljude da postignu svoje ciljeve u vezi s fitnessom i zdravljem je


🥁🥁🥁🥁



Konzumiranje previše ultra-prerađene hrane.

Pod tim mislim:

  • smrznuta ili gotova jela, instant rezanci i juhe,

  • pekarski proizvodi (pizza, kolači, kolačići, pakirani kruh, itd.)

  • proizvodi od topljenog sira, sladoleda, slatkiša,

  • instant zobene i musli za doručak,

  • čips, krekeri i druge pakirane grickalice,

  • mesne prerađevine (kobasice, ribljii štapići, pileći nuggets, prerađena šunka),

  • gazirana pića i druga slatka pića.


Ako imaš ozbiljne fitness ciljeve, ova hrana NIJE tvoj prijatelji (čak i ako stane u tvoje dnevne kalorije). Ne samo da ti prehrambeni proizvodi sadrže manje vlakana, vitamina i minerala nego cjelovita (neprerađena) hrana nego i...

Također sadrže nezdrave dodane šećere, masti i sol.


I: napravljeni su tako da te potaknu da jedeš VIŠE nego što bi htjela da jedeš.

Zbog svih kemikalija koje koriste kako bi te natjerali da ŽUDIŠ za ultra prerađenom hranom, teško je izaći iz začaranog kruga.


Nije dobro.


Ali to je tek početak.

  • Jedna studija na više od 100.000 odraslih osoba otkrila je da je konzumacija 10% više prerađene hrane povezana s 10+% povećanjem srčanih bolesti i moždanog udara.

  • Druga studija na 20.000 odraslih osoba otkrila je da je konzumacija više od 4 porcije ove hrane dnevno izravno povezana s povećanim rizikom od smrtnosti od svih uzroka. Za svaku dodatnu porciju taj se rizik povećao za 18%.

  • Osim toga, povezani su s debljanjem, što je povezano s dijabetesom, bolestima srca i čitavom hrpom drugih tegoba i bolesti.

Tvoje i moje nevjerojatno tijelo zaslužuje hranjivu hranu. Ne smeće.🚮

Pogledaj ovaj video za DETOX X10 i saznaj 7 koraka da tvoje tijelo bude savršeni stroj: https://fb.watch/f4lHgtDOn2/


Može potrajati malo vremena i strpljenja da ponovno uvježbaš svoje okusne pupoljke, ali svakako se isplati.

Apsolutno je nevjerojatno kako JEDNA MALA PROMJENA može imati tako VELIKI UTJECAJ na tvoje tijelo ... ne samo danas, nego i godinama koje dolaze!


Zato smo napravili naš besplatni Sugar Detox Challenge. To je 5-dnevni program pomoću kojeg možeš izbaciti dodane šećere iz prehrane – i dodati energiju i vitalnost svome životu! Sve je tvoje kao naš poklon TEBI, jer si vjerna pretplatnica na našu email listu.



Detox X10


Pred nama je danas kontroverzna tema!

Uključuje riječ na "D" - detox!!! ALI ... drugačije je nego što misliš.

Što ako umjesto razgovora o "detoksikaciji" tijela, "detoksiciramo" ono što stavljamo u, na i oko tijela? ✨

(NAPOMENA: Ovo je također poznato kao živjeti zdrav način života!)

Činjenica je da naše tijelo već ima NEVJEROJATAN ugrađeni sustav da se riješi otpada i toksina. (Uključujući našu jetru, bubrege, kožu, pluća i debelo crijevo.) Ali, nažalost, naš suvremeni način života i navike otežavaju našim organima da rade svoj posao kako treba.

Zbog toga se možeš osjećati napuhnuto i umorno... a može i smetati našoj izvedbi i zapravo utjecati na sve aspekte našeg života.


Dobra je vijest da to možeš preokrenuti smanjenjem preopterećenja s kojim se tvoj "detoksikacijski" sustav mora nositi.


Bonus: ovaj pristup TI pomaže i da brže postigneš svoje fit i zdravstvene ciljeve.


#7 koraka za izgradnju tijela kao savršenog stroja 🚀

  1. Ograniči alkohol. Previše alkohola može otežati našoj jetri da obavlja svoje normalne poslove – jedan od njih je pomaganje našem tijelu da se riješi toksina. (Stručnjaci preporučuju ograničavanje alkohola na 1 piće tjedno za žene i 2 za muškarce.

  2. Spavaj dovoljno. Tijekom dana, otpad se nakuplja u našem mozgu. Zatim, noću dok spavamo, to se oslobađa. Nedovoljno sna = nakupljanje otpada.

  3. Pij dovoljno vode. Voda obavlja mnoge funkcije u našem tijelu, uključujući pomoć detoksikacijskom sustavu našeg tijela u uklanjanju otpadnih tvari iz krvi. Znaaam da sam dosadna stalno sa tom vodom 😅, ali to je toliko važno!

  4. Izbjegavaj slatku i prerađenu hranu. Prehrana visokokaloričnom hranom s malo vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari povezana je s kroničnim bolestima poput pretilosti i dijabetesa. To može oštetiti naše organe (kao što su bubrezi i jetra) koji pomažu sustavu detoksikacije našeg tijela.

  5. Pripazi na previše soli. Između ostalog, to može dovesti do zadržavanja vode u tijelu (povezano s #3 gore).

  6. Budi aktivna. Vježbanje i redovita aktivnost smanjuju upalu u našem tijelu i pomaže u jačanju sposobnosti našeg tijela za detoksikaciju.

  7. Pažljivo biraj proizvode za njegu tijela i čišćenje doma. Korištenje prirodnih proizvoda na našem tijelu i u našem domu može drastično smanjiti izloženost kemikalijama.

Kada podupireš svoje tijelo zdravim načinom života koji odgovara tvojem rasporedu i tvojim ciljevima, ne treba ti brzo rješenje!

I zato da ne zaboravim, jesi li spremna za nevjerojatan izazov koji će ti pomoći da se osjećaš bolje, imaš više energije, pa čak i poboljšaš tonus kože?


Pogledaj naš potpuno novi 🆓 5-dnevni izazov Sugar Detox! 🧁

To je BESPLATAN 5-dnevni izazov koji uključuje plan akcije i vođenje koje će ti pomoći da ubrzaš svoje rezultate! Pridruži nam se sada ovdje:



Blistaj i dalje ✨



392 views

Recent Posts

See All
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page