top of page

4 osnovna Fitness savjeta

Danas je vrlo lako živjeti zdravo jer je sve dostupno, a u isto vrijeme i jako teško, jer imamo puno obveza i distrakcija. Često zaboravimo na sebe i brigu o svom tijelu, stoga danas donosim nekoliko osnovnih savjeta koji će ti olakšati dolazak do tvog rezultata.


1. Ključ je u hidrataciji


Hidratizacija nam pomaže održavati dobro zdravlje, također hidratizirano tijelo ima više energije, bolju probavu i općenito koncentraciju. Izbjegavaj gazirane sokove, jer sadrže puno šećera koji nam se spremaju u šlaufiće u tijelu, pogotovo ako nismo dovoljno aktivni i živimo sjedilačkim načinom života.


2. Raznolikost u vježbanju


Ljeti su nam super opcije plivanje i dosta kretanja, ali bitno je imati kombinaciju kardio vježbi i treninga s utezima tj. s težinom.

Intervalni trening je kombinacija jačeg i slabijeg intenziteta treninga koji donosi bolje rezultate nego ujednačeno vježbanje istim tempom.



3. Ne očekuj idealno vrijeme za početak


Nikad neće sve biti savršen trenutak za krenuti s vježbanjem, bitno je pokrenuti se i držati se toga. Odaberi aktivnost koja ti se sviđa i koja ti je zabavna, tako ćeš imati veću motivaciju u dužem roku.


4. Što te motivira


Vježbaj s prijateljicom ili partnerom, često je ljudima lakše vježbati u dvoje, jer imaju potporu i zajedno prolaze kroz neke stvari, isto tako zabavnije je i učinkovito!


Nadam se da su ti ovi osnovni savjeti bili korisni!


Želiš detaljnijh savjeta i novih ideja - preuzmi BESPLATNI vodič za Ravan trbuh


213 views
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page