top of page

10 popularnih pomagala u fitnessu

Što vam treba za vježbanje? Ne treba vam skupa sportska oprema, već samo malo vremena i motivacije

Vesela glazba Napravite si listu pjesama sa omiljenim i dinamičnim pjesmama koje potiču na kretanje. Glazba podiže dobro raspoloženje. Druga opcija je radio, neki radiji imaju opcije fitness, koji cijele dane puštaju dinamičnu muziku za vježbanje.

Štoperica Bitna je za intervalni trening. Pokazuje vrijeme trajanja vježbe ili trčanja. Isto tako možete koristiti štopericu na mobitelu.

Elastična traka Odlično pomagalo u vježbanju jer pružaju otpor, možete birati između početničkih i težih otpora. Vrlo su lagane i jednostavne za korištenje, mogu se pronaći već od dvadesetak kuna. Također su prikladne za putovanja, jer su lagane i zauzimaju vrlo malo prostora.


Vijača Ovom aktivnošću aktivirate rad nogu, stražnjice, ramena, zglobova, podlaktica i listova. U sat vremena se može potrošiti i do 1000 kalorija.

Vrlo zabavni cardio trening se može odraditi s vijačom, a zasigurno nas makar malo podsjeća na vesele dječje dane.

Odjeća za vježbanje Odaberite materijale koji su udobni na koži, upijaju znoj i kvalitetni su. Dobro je uložiti i u kvalitetni sportski grudnjak.

Bočica s vodom Pri vježbanju bitno je unositi vodu za hidratizaciju. Voda je izuzetno važna za naše zdravlje Ima raznih varijanti staklenih ili plastičnih bez opasnih sastojka.


Bučice

Super odabir za trening snage, bolji odabir su bučice s manjim težinama jer su učinkovitije nego velike i nezgrapne bučice. Tko nema bučice, možete koristiti napunjene boce vode ili konzerve

Podloga za jogu Super za izvođenje vježbi na podu, ako nemate podlogu za jogu možete koristiti ručnik ili tepih.

Medicinska lopta S njom možeš raditi puno vježbica za gornji i donji dio tijela. Ovom loptom poboljšavate svoju koordinaciju.

Dobre tenisice Odaberite si udobne i kvalitetne tenisice, da je materijal prozračan, da se tenisice lijepo prilagode stopalu. Tenisice se biraju s obzirom na aktivnost, bilo to trčanje, hodanje ili vježbanje u teretani.


Javite ako vam je članak bio koristan :)

 
340 views
fit queen

IZAZOV: Prijavi se u Fit Queen

i započni svoju transformaciju!

d0539082-188a-49d2-b34f-e5654817fa32.png

KVIZ: Koja je tvoja kritična točka?

5_SAVJETA za online biznis .pdf (1).png

BESPLATNO: 5 savjeta kako započeti online posao od kuće

Related Products

bottom of page